Вандализъм в Берковица! Арт инсталация от боклуци „разкраси“ парк „Здравец“ /снимки/

Вандализъм в Берковица! Арт инсталация от боклуци „разкраси“ парк „Здравец“ /снимки/ За пореден случай на вандализъм се оплакаха от община Берковица. Беседка в парк „Здравец“ е осъмнала в неделя с арт инсталация от боклуци, написаха на страницата на местната управа. 
„Добро утро от парк "Здравец"! Свежо, зелено, приятно! Хубаво е човек да изпие кафето си тук! Всъщност НЕ! Заварихме голяма мърлящина. За пореден път беседката посреща своите посетители с безумна арт инсталация от боклуци, за сътворяването на която се изисква неминуемо "голям" потенциал. Не знаем кой го е направил, но със сигурност ще разберем!“, категорични са от общината.
От администрацията споделиха снимки как е изглеждала беседката преди и след посещението на вандалите. На кадрите от неделя се виждат обелки от семки, смачкани кенчета, различни опаковки и други боклуци. 
„Хора, чистете си, когато ползвате беседката! Не оставяйте такава картина! Не е приятно. Там играят Вашите деца. Всички искаме да имаме красиво зелено място, което да не е заринато с боклуци... Ще го изчистим отново! Но градът е на всички нас. И именно от нас зависи да бъде чист, красив и приветлив!“, пишат още от общината. 
04.07.2022, 10:48 часа
1366 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha