МВР-Монтана прави приемни за граждани от ромски произход

МВР-Монтана прави приемни за граждани от ромски произход МВР-Монтана отпуска над 40 000 лева за приемни на граждани от ромски произход, научи агенция BulNews. Обявена е обществената поръчка с предмет извършване на строително-монтажни работи на два обекта в oбщински помещения, предоставени на силовото министерство. Те ще бъдат разположени в райони с преобладаващо ромско население в областта.
Като приемни ще бъдат обособени два апартамента – в Монтана и в Лом, като за всеки от тях са отпуснати по малко над 20 000 лева. Всички помещения в имотите – стаи, коридори, тераси, санитарни възли, ще бъдат основно ремонтирани и преустроени. Предвижда се смяна на дограма и врати, полагане на подова настилка и окачен таван.  Ще бъдат подменени електро- и ВиК инсталациите, ще бъде направена и външна топлоизолация.
Едната приемна за граждани от ромски произход ще бъде направена в Монтана. Помещението се намира на първият етаж на блок №5 в ж.к. „Младост“, вх. Д. Той е с площ 42.26 кв.м. Състои се от две помещения, коридор, тераса и санитарен възел. 
Другият апартамент, който ще бъде преустроен, е в Лом. Той също се намира в жилищен блок – на ул. „Дядо Цеко войвода“, вх.“А“, ет. 1. Площта му е 40 кв. м. и в него също има две помещения, коридор, тераса и санитарен възел. 
Фирмите, желаещи да се заемат с дейността, могат преди подаване на офертите да извършат оглед и да се запознаят с обектите. Документи за участие в обществената поръчка се приемат до 11 юли. 
06.07.2022, 08:40 часа
2035 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha