Вандализъм в Берковица! Дядка потроши чешмичка в градски парк /видео/

Вандализъм в Берковица! Дядка потроши чешмичка в градски парк /видео/ Община Берковица се оплака от поредна вандалска проява, научи агенция BulNews. Дядка откърши и открадна кранчето на чешмичка в градския парк „Св. Георги Победоносец“. 
Случката е от края на миналия месец. От общината разпространиха видео от вандалската проява. На кадрите ясно се вижда как възрастен човек първо измива краката си в чешмичката, предназначена за пиене на вода от гражданите. След това мъжът се оглежда и след като се уверява, че наоколо няма никой, откъртва кранчето, пъхва го под тениската си и побягва. 
За беда обаче в района има монтирани камери за видеонаблюдение. Нарушението е заснето и сега от общината издирват извършителя, за да може да понесе последствията на закона от действията си. 
„Разполагаме с видео, което най-ясно разкрива вандалски прояви на лице, което на 26.06.2022 година извършва посегателство на общинско имущество в парк „Св. Георги Победоносец“ – Берковица. Питаме се защо? Най-вероятно и Вие ще се запитате същото?
Надяваме се и въпросното лице да се запита и да даде логично обяснение пред полицията!!!“ пишат на страницата на общината.
Местната управа категорично осъжда подобни вандалски прояви и уведомява, че в града са монтирани близо 30 камери на обществени обекти и те са под постоянно видеонаблюдение.
„Оставаме непримирими към всякакви прояви на вандализъм. Те ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани за нанесените щети. Молим всички жители и гости на града дa пpoявявaт нeтъpпимocт ĸъм хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa дeнoнoщния телефон в общината 0953/88418“, допълват от администрацията. 
Вижте видеото на нарушението на възрастния вандал:  

07.07.2022, 08:50 часа
4269 1
Коментари

арест

07.07.2022, 19:26 часа
и бой до посиране и още малко за кадем , боклук български ! сигурно е възпитал деца и внуци , ама и те ще са като него - разбойници , убийци и наркомани горди народни чада . Проклета паплач !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha