Защо жените изневеряват на добрите мъже?

Защо жените изневеряват на добрите мъже? Макар че са направили всичко за жена си, много мъже са били измамени, но защо?
Отговорът на въпроса е сложен. Всеки мъж изпитва нужда да задоволи потребностите си, чрез набор от качества, който жената трябва да му предостави. Жените от друга страна пък си имат изисквания, на които мъжете трябва да отговорят. Ако това не се случи и мъжете не могат да отговорят на тези изисквания, женската природа започва да се оглежда за афера, с която да задоволи нуждите си.

Жените се нуждаят от сила
Мъжете трябва да се силни и добре да знаят мястото си. Всяка жена е независима, докато не срещне мъжа на мечтите си. Работа на мъжа е да и покаже, че е слаба и че има къде да забие котва, когато е уморена от вълните на живота.

Жените се нуждаят от внимание
Вниманието и любовта са много важни за жените. Мъжете също се нуждаят от внимание, но в различни форми. Ако една жена се почувства пренебрегната, защото прекарвате твърде много време на работа или не я карате да се чувства специална, тогава любовната й афера вече се вижда на хоризонта. Ако тя не успее да получи това от което се нуждае от вас, ще го потърси от друго място. Ясно и просто.

Пари и стандарти
Жените са склонни да избират мъже, които са извор на благополучие. Това е генетично заложено в съзнанието им. Те винаги ще преследват най-умните, най-силните и тези, които се справят с живота по най-добрия начин. Така те се чувстват сигурни. Не бързайте да си правите погрешни изводи. Не всички жени търсят най-богатия човек на земята, но повечето от тях си имат стандарти и ако не успеят да ги постигнат, могат да разбият сърцето ви на парчета. Това е особено опасно, ако сте млади и току-що сте сключили брак. Жените, които изглеждат и се чувстват добре имат високи очаквания и ако мъжът не отговори на тях, е възможно да стане жертва на изневяра от страна на жена си. Като цяло жените, които изневеряват на добри мъже се нуждаят от малко повече, за да се запази тяхната лоялността си концентрирана на едно място, при съпруга си.

Блясък
Както беше споменато по-горе, жените се стремят към най-доброто, което могат да получат. Някои жени искат успехът на мъжа до тях да бъде постоянно видим за другите. При някои жени това се е превърнало в мотивация за живот. Те не гледат на вас като на човек, а по-скоро на обект, чрез който могат да подобрят живата си. Ако това не се случи вие вече не сте й необходими.
07.08.2022, 11:00 часа
676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha