Ако един мъж не уважава жената си, късметът се отвръща от него. Защо се случва това?

Ако един мъж не уважава жената си, късметът се отвръща от него. Защо се случва това? Творческото мислене на жените е многократно по-силно от това на мъжете, така че способността ѝ да влияе върху съдбата е много висока, както върху собствената съдба, така и върху съдбата на съпруга си.
Когато една жена изпитва удоволствие и щастие от една връзка, нейният мъж започва да води, всички врати се отварят пред него и късметът започва да го следва по петите. Защото в своето щастливо и доволно вътрешно състояние, със силата на творческото си мислене жената благославя съпруга си за успех и привлича благоприятни събития в живота му. Чрез жената към мъжа се втурва или поток от доброта, късмет и просперитет, или поток от разрушителна сила.
Жената е тясно свързана с фините сфери, света на енергиите, така че нейните мисли, нейното вътрешно емоционално състояние, които формират физическия план, се реализират по-бързо. Ако съпругата не е доволна от семейния живот, не е доволна от съпруга си, ще му бъде трудно да се реализира, трудно ще постигне успех.
Защо мъдрите мъже не жалят пари за подаръци на жените си, защо се стремят да ги предпазят от всяка неприятна работа и да ги заобиколят само с приятни впечатления? Те знаят, че доволната жена е източник на благополучие и щастие за цялото семейство.
08.08.2022, 11:00 часа
483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha