Търсят шеф на дирекция към РИОСВ-Монтана

Търсят шеф на дирекция към РИОСВ-Монтана Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана обяви конкурс за директор на дирекция дирекция "Административни, финансови и правни дейности".
Бъдещият началник трябва да осъществява контрол върху цялостната дейност на дирекцията. В задачите му влиза изготвянето на решения и/или други документи по подадени заявления по Закона за достъп да обществена информация и контрол върху правилното му прилагане. Той трябва да изготвя или да участва в изготвянето на вътрешни правила, свързани с дейността на РИОСВ – Монтана. Директорът също така участва в дейности по Закона за обществени поръчки и извършва контрол за законосъобразното извършване на финансово-счетоводната дейност в РИОСВ – Монтана. Ръководителят трябва да познава и прилага законите и нормативните актове в неговата област на дейност, както и тези, касаещи държавната политика по опазване на околната среда.
Изискваната минимална степен на завършено образование е магистър, като е необходим и професионален опит от поне 4 години. Кандидатите трябва да имат придобита юридическа правоспособност, задължителна е и компютърната грамотност.
Минималният размер на основната заплата е 790 лева, като възнаграждението се определя в зависимост от квалификацията и професионалния опит на кандидата, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в инспекцията.
Конкурсът ще се проведе на два етапа – тест и интервю. 
Мераклиите за поста могат да подават документи за участие в подбора до 19 август. 


 
12.08.2022, 08:30 часа
935 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha