Внимание: Тези навици причиняват преждевременна смърт

Внимание: Тези навици причиняват преждевременна смърт Експерти разкриха навиците, които провокират преждевременната смърт. Това съобщава порталът Eat This, Not That!.
Според Тим Макафи , ръководител на Службата за тютюнопушене и здраве в Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ, тютюнопушенето е водещата причина за преждевременна смърт в САЩ. Според експерта този навик съкращава средно живота на жените с 11 години, а на мъжете с 12.
Норвежкият диетолог Ларс Тор Фаднес на свой ред подчерта, че злоупотребата с полуготови продукти е изпълнена с опасности от развитие на сърдечно-съдови заболявания и рак.
Норвежката изследователка Трине Мохолд е убедена, че заседналият начин на живот също допринася за ранната смърт, а американският психолог Мишел Дреруп припомни важността на съня - според нея колкото по-кратък е сънят, толкова по-кратък е животът.
Според изследователя от австралийския университет Анджела Ууд е  доста важно или да избягвате напълно алкохола, или да го консумирате умерено, за да поддържате здравето си.
18.08.2022, 12:30 часа
408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha