Слави Трифонов: Тези от "Продължаваме промяната" са измамници

Слави Трифонов: Тези от "Продължаваме промяната" са измамници Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправи нова критика към "Продължаваме промяната". Този път отново в социалната мрежа.
"Ако се противопоставиш на измамниците от ПП, си обявяван за "мафиот". Ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от ПП - получаваш лакът в корема. Толкоз за "почтените" нови политици", пише той в пост във Facebook.
"И един въпрос към медиите - получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?“, пише още лидерът на ИТН.
Повод за поста му стана видео, на което се вижда как бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев по време на свое изявление пред медиите.
Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато Петков говореше, журналистът започна да го прекъсва с думите: "Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета". За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си. Караколев пък го обвини, че го е ударил в корема с лакът.

На снимката: Водачът на листата на ПП за Врачанска област Деничка с кожените панталонки.
29.08.2022, 08:30 часа
4179 2
Коментари

Кирил Петков

29.08.2022, 20:11 часа
А какво да си поебваме като я изгониме? Асенчо ли? Много е широк в ханша.

Христо Митов

29.08.2022, 18:43 часа
Дългия е прав този път.А пък тази не става дори и за измамничка,толкова е зле. ПП гонете това от листата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha