Кметът на Оряхово Росен Добрев прие клуба по бридж в общината /снимки/

Кметът на Оряхово Росен Добрев прие клуба по бридж в общината /снимки/ Клубът по бридж гостува на община Оряхово и кметът Росен Добрев, след завръщането си от Летен Младежки Бридж лагер в Лозенец 2022, съобщиха от администрацията в крайдунавския град.
Към оряховския екип състезатели по бридж - Николай, Александър, Илейн, Александра, Валентин и Михаела, има нови попълнения състезатели, при начинаещи - Ванеса, Илиян и Бенислав. 
Клубът се завръща от лагера с множество медали. Ванеса и Илиян са спечелили 2-ро и 3-то място по двойки, а Бенислав - 3-то място. Националните шампиони са юноши до 20 години, за 2021г. - Николай и Александра се завръщат с 2-ро място и медал по двойки при напредналия екип с Михаела и Валентин. Трето място по двойки за напреднали спечелиха Михаела и Валентин. 
Участниците споделиха, че са имали трудни съперници, загуби и победи, но въпреки всичко, през цялото време са се забавлявали. 
Треньорът им Красимир Михайлов благодари на Общински съвет-Оряхово и на Община Оряхово за финансовата подкрепа.  От своя страна кметът Росен Добрев ги увери, че застава зад амбициозните им планове и им пожела много успехи, добър екип и много, много тренировки, които са ключът към успеха.
29.08.2022, 16:53 часа
1326 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha