Мистерия: Майка на 2 деца си тръгна от работа в Перник и изчезна

Мистерия: Майка на 2 деца си тръгна от работа в Перник и изчезна Приятели и познати издирват Анна, млада майка, изчезнала безследно след работа в един от хипермаркетите в града, съобщава "За Перник".
Призив за помощ е публикуван вчера в социалната мрежа:
 „Приятели и познати Зов за помощ. Жената на снимката се казва Анна Стоянова, преди 8 дни си тръгва от работа (работничка на топлата кухня в Кауфланд Перник Център) и от тогава няма и следа от нея. Семейна с две деца и съпруг. Просто безследно изчезнала.
Който някъде където и да я види, свържете се с полицията или на мен ми пишете или ми звъннете 0897827736. Да помогнем на семейството й, две деца да не останат без Майка…
Това е просто молба от нейните колежки и от мен…никой не е застрахован в този живот. Благодаря на всеки който прочете наистина като човек, дано жената е здрава и я намерим Заедно!!!“. 
09.09.2022, 15:38 часа
750 1
Коментари

аз съм българче...

09.09.2022, 19:48 часа
трябва да го забранят това проклето стихче...колко изчезнаха ...умрели...обесени и други щастливи писания...? къде е жената, а ??? на луната ? в мозамбик, мей би? какво значение има...кой ли гочете и какво от това..."аз съм българче"...проклето....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha