Джобните не стигат! Тийнейджър потроши колата на италианец във Вършец, открадна му портмонето и документите

Джобните не стигат! Тийнейджър потроши колата на италианец във Вършец, открадна му портмонето и документите Тийнейждър е счупил прозорец на кола на италианец във Вършец и е откраднал портмоне, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.
Около 15.30 часа вчера в районното управление в Берковица постъпил сигнал от жител на курортното градче. Той заявил, че на същия ден, около 14 часа, отишъл за гъби заедно с 56-годишен италиански гражданин, който паркирал лекия си автомобил „Фиат Браво“ във вършечката местност "Драките".
Когато двамата се върнали при автомобила видели, че прозорецът на предната лява врата е счупен и е откраднат портфейла с личните документи на италианския гражданин, както и тези на автомобила. Апашът задигнал и сумата от 150 лв.
Служителите на реда започнали работа по случая и крадецът бил намерен по "горещи" следи. Оказало се, че той е 17-годишен жител на кв. „Изток“ във Вършец. Тийнейджърът се стреснал и показал къде е хвърлил портфейла и документите на автомобила и върнал сумата от 150 лв.
На място е извършен оглед и образувано бързо производство. 

*Снимката е илюстративна 
14.09.2022, 12:38 часа
989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha