Срам и позор! Бай Ганьо от Видин втори в листата на ИТН, провалът е на хоризонта

Срам и позор! Бай Ганьо от Видин втори в листата на ИТН, провалът е на хоризонта Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори. През последните 2 години това ще бъде четвъртият случай, в който хората ще трябва да отидат до урните. Честия вот разочарова не само избирателите, но и желаещите да бъда записани в листите на партиите.
Има обаче един индивид, който е постоянен в своя мерак да си види името сред участниците в изборите. За съжаление с неговото име са свързани само негативни събития и е чудно как изобщо попада сред активистите, които влизат в листата на определена партия.
Такъв е случая с лицето Милен Милчев. Това е областният координатор на „Има такъв народ“ за Видинско. Милчев е упорит като магаре на мост и в момента отново е кандидат за народен представител. Разбира се, в централата в София добре познават неговите качества и затова начело на листата е командирован Драгомир Петров, дългогодишен сценарист на „Шоуто на Слави“. За Бай Ганьо от Видин-Милен Милчев, е определено второто място, което не му дава никакъв шанс да попадне в парламента.
Вероятно сред информационния поток, който залива ежедневно избирателите, част от истината за него е забравена или неглежирана. Всъщност, това е най-скандалният човек в крайдунавския град, който се занимава с политика.
През миналата година в медиите излязоха твърде нелицеприятни факти за неговата личност. Този човек има присъда за нанесен побой върху беззащитна жена, а в същото време го играе от моралистите в града.
Докато е кмет Румен Видов пълният анонимник тогава Милен Милчев печели конкурса за директор на Дирекция „Финанси и бюджет“ в общината. Той обаче демонстрира толкова катастрофална компетентност, че се налага спешно теглене на заем, за да може местната власт да продължи да функционира.
И в това няма нищо чудно. През август 2006 г. Милчев постъпва на работа във фирмата на майка си „Биопродукт-Ралица Петрова“ в магазин „Селска мъка“ като пазач. През следващата година е повишен от пъдар до организатор производство. Няма и един подчинен в счетоводство, няма и нито един ръководен от него в областта на икономиката, не е управлявал и финансов отдел. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и ръководни длъжности. Но печели конкурса, защото е активист на ГЕРБ. 
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, мъка, селска мъка!
След като вижда, че няма да пробие в партията на Бойко Борисов, той става типичен политически номад. Веднага променя своите политически възгледи и скача в партията на Слави Трифонов, където надушва власт. За негово съжаление така и не успя да усети парламентарната атмосфера и остана със скромната  роля в миманса.
От развитието на политическата ситуация в страната е видно, че ИТН вероятно ще остане извън Народното събрание и така мераците на Бай Ганьо от Видин ще останат само мечта!
28.09.2022, 08:40 часа
10902 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha