Женски хитринки, които побъркват мъжете

Женски хитринки, които побъркват мъжете Да задоволяваш сексуално един мъж е много по-лесно, отколкото си мислите.
В тази статия ще ви подскажем как да правите страхотен секс и да причините на мъжа до вас най-голямото удоволствие в живота му. ви оставя да се чувствате удовлетворени.

Бъдете наясно с неговите фантазии, фетиши и перверзии
При различните мъже има различни неща, от които го възбуждат неимоверно. Те може да варират от стегнат чифт дънки, впити в приказно щръкнало дупе, през секси обувки на ток или пък провокативно деколте.
Може пък да си пада по нещо по-диво. Може да му харесва идеята да те види в леглото с друга жена или с друг мъж. Или може би наистина иска да опита анален секс с вас.
Най-мощното нещо, което може да направите за добруването на секса, е да разберете какви са фантазиите, фетишите и перверзиите, които привличат партньора ви, и след това да ги опитате с него.

Говорете мръсотии
Да, всички знаем, че мъжете се възбуждат предимно от това, което виждат. Но това, което може би не знаете е, че бихте увеличили значително неговото сексуално удовлетворение, ако му говорите мръсотии, докато сте в леглото. Първият етап на това „говорене“ е без думи. Трябва просто да подчертаете вашите стонове и стенания. Следващият етап включва една или две думи. Опитайте провлачено да казвате: "Да" или "Това е", или "О, Боже", или "Не спирай!" Когато казвате тези фрази, вкарайте повече сласт в гласа си, а след време без проблем ще изричате: "Обожавам, когато си толкова твърд и голям", "В харесва ми, когато пенисът ти набъбва в мен“, „Люби ме по-силно“ или "Толкова добре ми пасваш"... Не забравяйте, че може да му говорите мръсно през деня, пращайки му съобщение, което ще възбуди любопитството му за предстоящата нощ.

Научете някои страхотни секс пози
Едно от нещата, в които силно вярвам, е използването на вариации, ако искате да накарате партньора си да свисти от удоволствие. Макар всички да имаме предпочитани пози, ако се фокусирате само върху тях и ги използвате отново и отново, неизбежно ще се отегчите от тях. Затова обогатете арсенала си от позиции, които ще донесат по-голям кеф и на двама ви.

Не забравяйте за оралния секс
Дори и да сте срамежливи в тая плоскост, трябва да сте наясно, че виртуозната орална любов прави чудеса за самочувствието и представянето на мъжа в леглото. Дори и да ви се струва странно, тренирайте на сухо с подръчни средства като краставици, банани или дилдо. Резултатите няма да закъснеят.
06.10.2022, 11:00 часа
945 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha