Иван Аспарухов с поздрав по случай Международния ден на учителя

Иван Аспарухов с поздрав по случай Международния ден на учителя Кметът на Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до учебните заведения в града по повод Международния ден на учителя, който се отбелязва днес. Той им благодари за всеотдайната работа и грижи за младите жители на общината и им пожела здраве. 

Уважаеми учители,
Приемете от името на Община Мездра и лично от мое име най-сърдечни поздрави по повод Международния ден на учителя - 5 октомври! 
На този ден отдаваме своята признателност към Вас, българските учители, които сте посветили живота си на обучението и възпитанието на нашите деца. 
Благодарим ви за всеотдайните грижи, които полагате, за да станат те достойни граждани на Република България и най-вече - да бъдат добри хора! 
Благодарим ви за огромната любов, търпение и отговорност, с която водите вашите ученици по пътя на знанието!
Благодарим ви за всичко, което правите, за да изградите личности, способни да превърнат нашия свят в едно по-добро място за живот! 
Бъдете здрави, дълголетни и уважавани от вашите ученици и от родителите им, от българското общество като цяло! 
Продължавайте като съвременни народни будители да бъдете пазители на нашата национална духовност и традиции в сферата на образованието и науката! 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С уважение: 
ИВАН АСПАРУХОВ, 
Кмет на община Мездра
05.10.2022, 13:08 часа
406 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha