От последните минути! Тежка катастрофа с два джипа на пътя за Оряхово, пожарникари вадиха деца изпод ламарините /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа с два джипа на пътя за Оряхово, пожарникари вадиха деца изпод ламарините /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя за Оряхово, видя само репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е между селата Мраморен и Баница, в посока Борован.  
До удара се е стигнало след като около 45-годишна жена с джип "Тойота" RAV-4 тръгнала да изпреварва ТИР и движещия се пред нея служебен "Фолксваген" с русенска регистрация. Тя пътувала с майка си и двете си деца - момиче и момче. Шофьорът на джипа, движещ се пред нея, също тръгнал да изпреварва камиона, като не видял, че колата зад него предприема същото действие, което довело до зверски удар. Вследствие на сблъсъка жената загубила контрол над управлението и се завъртяла на пътя няколко пъти, след което джипът паднал в дере вдясно и се обърнал по таван. "Фолксваген"-ът също излетял от пътя и се спрял на метри от "Тойота"-та. Истинско чудо е, че возилата не са паднали в близката дълбока пропаст и няма сериозно пострадали хора. 
На мястото са пристигнали два екипа на пожарната, две линейки и патрул на полицията. "Тойота"-та била толкова смазана, че се наложило огнеборци да режат ламарини и да вадят хората изпод тях. Те са били прегледани от медиците и са отказали да бъдат транспортирани във врачанската болница за допълнителни изследвания. Малко след инцидента пристигнаха и близки на жената, които да ги да ги закарат до града.
И двамата водачи за изпробвани за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. На мястото все още има екип на полицията, който работи по изясняването на случая. 
Трафикът по трасето се осъществява нормално, тъй като колите са извън пътя и не пречат на движението. 
07.10.2022, 12:08 часа
22773 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha