Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин

Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин. Базарът ще се проведе утре, на съботния пазар до стадиона, каза организаторът Ралица Славчева, представител на Видински фонд "Читалища":
"Избрано е целенасочено, защото всички знаем, че в събота до обяд там е пълно с хора, които минават да си пазаруват, така че целим точно този човекопоток да ни обърне внимание, да си закупи нещо. В базара ще се включат на първо място читалища от цялата област, ще направят ръчно изработени сувенири, ще направят много кулинарии - баници, кексове, торти, всичко това, което видяхме на първия базар, че се изкупи за секунди и за отрицателно време. Освен това Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" Видин ще се включи, като срещу символична сума ще можете да си закупите страхотни книги - детски, за възрастни и т.н. Разбира се, и отново с подкрепата на групата от видински майки, които ще дойдат с играчки, с кулинария, сувенири, за да ни помогнат и дано за пореден път да покажем, че Видин е силен град с добри хора и да дадем възможност за усмивка, шанс за живот и капка надежда на Ники и неговото семейство."
Събраните средства ще отидат за лечението на 8-годишния Ники, който е диагностициран с онкологично заболяване. В момента детето е на лечение в Турция.
07.10.2022, 14:40 часа
1075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha