Вълна от съпричастност! Младежи от Враца масово продават абитуриентските си рокли и костюми, за да помогнат на Калин

Вълна от съпричастност! Младежи от Враца масово продават абитуриентските си рокли и костюми, за да помогнат на Калин Младежи от Враца масово продават абитуриентските си рокли и костюми с благотворителна цел, установи проверка на агенция BulNews. Със средствата, те искат да помогнат на 19-годишния Калин Иванов, който се бори с коварно заболяване. 
Инициативата започнала спонтанно. Връстници на младежа искали да помогнат с каквото могат на семейството да събере непосилната за тях сума за лечение. Така те решили да се разделят с най-ценното си притежание, пазило скъп спомен от един от най-важните моменти в живота на всеки човек.
До момента във фейсбук групата „Да помогнем на Калин“ са пуснати над 10 бални рокли и костюми. Притежателите им обещават, че цялата сума от продажбата ще отиде по сметката на момчето. 
Припомняме, че това не е единствената инициатива в подкрепа на 19-годишния младеж. Днес в читалище „Развитие“ ще се проведе благотворителен концерт, с участието на звезди от родната музикална сцена. За края на седмицата в парка в ж.к. „Дъбника“ пък е насрочен спектакъл на клоуна Боби Yo. 
Хората, които искат да дарят своята лепта, могат да го направят и в някоя от многобройните кутии за дарения, поставени в търговски обекти из целия град, в платформата на фондация „Павел Андреев“ или на банкова сметка: BG 49 STSA  9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов.
07.11.2022, 13:59 часа
5454 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha