Основната грешка на мъжете при орален секс

Основната грешка на мъжете при орален секс Оралният секс е един от най-лесните начини, с помощта на които една жена може да получи оргазъм. И все пак – защо невинаги се получава? Съществува една основна грешка, която мъжете допускат по време на орален секс.
Както всеки човек има различни предпочитания в леглото и харесва дадено нещо повече от друго, това важи с пълна сила и за оралния секс. Ако искате да задоволите напълно една жена с устните и езика си, на първо място трябва да разберете какво ѝ допада най-много. Разбира се, темпото и движенията не е задължително да бъдат винаги едни и същи, но тя най-добре може да ви води по пътя на нейния оргазъм. Ако оралният секс не е достатъчен, за да може вашата любима да достигне връхната точка, може би правите една основна и често срещана грешка. Непоследователността.

Защо непоследователността е проблем за жените?
Ако по време на орален секс жена каже „Не спирай“, това не трябва да бъде превеждано от мъжете като „Искам да бъде по-бързо“. И все пак, това е грешка, която много мъже правят.
Постоянството е много важен елемент в изграждането на оргазма, защото стимулирането на клитора по един определен начин (който вече сте открили) води до натрупване на приятно напрежение, което в един момент ще се освободи.
Дали по-бързата или по-бавната стимулация на клитора е верният начин за вашата половинка, това най-добре може да научите от нея. Ето защо, ако получите потвърждение от жената, продължете със същото, без да сменяте курса. След като имате упътване да продължите, поддържайте ритъма, стила и движението постоянни.
Кажете на партньорката си, че ако има нужда от промяна, просто трябва да ви го сподели. Не забравяйте, че комуникацията във връзката е изключително важна във всеки аспект – включително сексуалния.
Оралният секс е невероятно изживяване, когато и двамата партньори са в хармония един с друг.
22.11.2022, 10:00 часа
1108 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha