Почина бившият шеф на Пловдивския панаир Йордан Радев

Почина бившият шеф на Пловдивския панаир Йордан Радев Бившият изпълнителен директор на Международен панаир Пловдив – Йордан Радев, е починал, съобщи  „Марица“. Той ръководеше изложбения център в периода 2001-2007 г.
Радев бе съпруг на Нина Радева - народен представител от НДСВ и председател на Комисията по бюджет и финанси в 39-ото Народно събрание.
Завършил е Икономическия университет във Варна.
Имал е специализации и следдипломни квалификации по бизнес оценяване в Техническия университет в София, мениджмънт на рискови предприятия в американския университет "Делауер". Професионалната му реализация е била изцяло в сферата на управлението и финансите на фирми, в маркетинга и иновациите. Бил е местен партньор на KPMG - Peat Мarwick. Професионалният му път е свързан и с ръководството и управлението на "Кочо Честименски" АД, приватизационен фонд "МНК инвест" АД, инвестиционен фонд "Тракия" АД и "Здравец" ЕООД.
През последните години Йордан Радев се занимаваше активно със земеделие. Имаше градини с маслодайна роза и дестилерия в Казанлъшко.
09.11.2022, 15:30 часа
332 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha