Поредният наглец! Майка пропищя от неграмотен шофьор във Враца /снимка/

Поредният наглец! Майка пропищя от неграмотен шофьор във Враца /снимка/ Майка пропищя от неграмотен шофьор във Враца, научи агенция BulNews.
Снимки на неправилно спрели автомобили заливат ежедневно медията ни. Пореден такъв фотос ни изпрати потресена майка от Враца. На снимката ясно се вижда как шофьорът на „SAAB” с регистрационен номер „РК 4699 АТ“ е паркирал на тротоар на ул. „Генерал Леонов“ /между „Ахат“ и пл. „Левски“/ в града под Околчица. 
„Писна ми от малоумници. Аз трябва да ходя по шосето малкото дете ли?", пита гневната жена.
За майки, като нашата читателка, е истинско предизвикателство да се разхождат и придвижват с децата си безопасно из врачанските улици, тъй като пред тях постоянно изникват паркирани коли върху тротоарите.
Дали водачът на шведския автомобил е някой заблуден перничанин или просто врачанин, свикнал така да си зарязва колата, можем само да гадаем. 
Едно е сигурно - пешеходците рискуват живота си, ходейки по пътното платно заради безумието на някои шофьори. 
Паркирането е наболяла тема в града ни. Масово има коли върху тротоарите, майки с колички няма как да се придвижват безопасно, а деца и възрастни хора ходят по шосето, където могат да бъдат блъснати от някой бърз и яростен врачанин.
27.11.2022, 09:15 часа
2841 1
Коментари

лесно е:

27.11.2022, 16:50 часа
тел. 112 , обяснявате всичко и чакате минути да дойде патрулката . Това е ! Действие , а не вайкане и мрънкане !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha