Поредна наглост! Майки от Враца бутат колички с бебета в калните локви заради зарязано на тротоара БМВ /снимки/

Поредна наглост! Майки от Враца бутат колички с бебета в калните локви заради зарязано на тротоара БМВ /снимки/ Майки бутат колички с бебета в калните локви, заради зарязано на тротоара БМВ във Враца, научи агенция BulNews.
Снимки на поредното неграмотно паркиране взривиха социалната мрежа. На кадрите ясно се вижда как водачът на БМВ Е46 с немски регистрационен номер е заел целия тротоар пред заведение за бързо хранене в ж.к. „Дъбника“.  
Може би шофьорът на бавареца е бил много гладен, щом е спрял по такъв безумен начин. Явно му се е сторил малък паркингът пред бл. 9, който така или иначе никой не ползва, а водачите спират където им е най-удобно. 
Водачът не е преценил, че с наглата си постъпка пречи на пешеходците и най-вече на майките с деца, на който им се налага да стъпват в калните локви. Особено сега в това време, когато вали дъжд и сняг, а горките жени бутат количките си с бебета в кишата, защото по тротоарите са накацали коли като въпросното БМВ.
Снимките събраха много коментари от загрижени майки в града. 
„Звъните на паяка“, „То да беше само тоя… В целия град е пълно с такива. А, на паяка му пречат само тия дето са спрели на синята зона и не са си платили, или им е изтекло времето“, „С количка е приключение“, „Тъпанарите в града се размножават с всеки изминал ден...“, това са само част от коментарите под снимките на автомобила.
Дали този шофьор би си позволил такава волност и в Германия, където е регистрирана колата? Едва ли…
02.12.2022, 08:40 часа
4294 2
Коментари

Мраза расизма, ма циганите повече

02.12.2022, 16:30 часа
Некой тъп мангал е искал да го пишат в новините, да моо са пофали у маалътъ че си е земал Бенве и вече е некой у живота с тоо шпор

Го6о

02.12.2022, 09:20 часа
Е она таа кошница е пред разпад. Сигурно не е могла да запали та да я премести. Прасето на село ще си живее у нея с кеф
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha