Андрей Райчев: Пред Бойко Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП

Андрей Райчев: Пред Бойко Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП "ГЕРБ намери начин да раздели противниците си. Историята с хартиената бюлетина отдели БСП от Продължаваме промяната и Демократична България. Това бе тактическа победа, поднесена от Корнелия Нинова на тепсия" заяви в ефира на БНТ социологът Андрей Райчев.
По думите му това е голямо постижение, без значение какво ще стане от тук насетне.
"Пред Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП. ГЕРБ излиза от изолация", допълни той.
Райчев критикува политиката на ПП за постоянно теглене на заеми. Според него това е американската идеология, при която човек няма собственост и живее на заем. Той подчерта обаче, че това не е характерно за българите.
Социологът заяви, че левицата в България е в криза. В света положението е същото. Това се дължи на дълбочинни промени в обществото. Хората, които се събират да свалят Корнелия Нинова го правят, за да има левица. Дали новия ляв проект ще успее или някой от БСП не се знае.
По отношение на Шенген той заяви, че ние няма да спечелим от членството, само ще показваме един паспорт по-малко. По думите му мнението за нас е лошо, защото управляващите не могат да се обединят по важните въпроси.
03.12.2022, 16:00 часа
575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha