Жестоко убийство на мъж потресе Барселона

Жестоко убийство на мъж потресе Барселона Полицията в Барселона арестува двама мъже, на 31 и 51 години, заподозрени в убийство на германец, по-малко от седмица след като в контейнер за боклук бяха открити части от тялото на мъжа, предаде ДПА.
Едва вчера медиите обявиха националността на 50-годишната жертва и информацията беше потвърдена от полицията.
Миналия вторник части от разчлененото тяло са били открити от търговец на скрап в контейнер на оживена улица в престижен квартал, точно пред сградата, в която германецът е живял много години под наем, казва охранител. Там са открити "различни улики, които свързват това място с предполагаема насилствена смърт", съобщиха от полицията.
Според съобщения в медиите и свидетелства на съседи арестуваните са 31-годишен от Украйна и 51-годишен ирландец, които за кратко живеели в жилището на германеца като наематели. Смята се, че двамата са поставили торса и други части на тялото в куфар и са го хвърлили в контейнера.
Двамата заподозрени се изправиха вчера пред съдия, който наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" за 51-годишния. По-младият мъж е освободен, но паспортът му е отнет. Той няма право да напуска Испания и трябва да се явява редовно пред съдебни служители в Барселона.
06.12.2022, 12:30 часа
485 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha