СК "Спарта" /Монтана/ награди най-добрите си състезатели за 2022 година /снимки/

СК "Спарта" /Монтана/ награди най-добрите си състезатели за 2022 година /снимки/ Монтанският СК "Спарта" закри официално сезона на церемония в ресторанта на хотелския комплекс „Житомир“ и награди най-добрите си състезатели за 2022 година.
Приза за №1 грабна Рая Добрев. През сезона 14-годишната отличничка от ГПЧЕ стана шампионка от Държавното първенство за девойки, проведено в края на септември в Пловдив и триумфира с титлата от турнира Купа България в Ботевград.
Подгласници на победителката станаха Венислава Димитрова, сребърна медалистка от ДП и пета на Купа България и Иван Петров, носител на бронзов медал от Държавния личен шампионат за юноши.
Място в призовата десетка в класацията „Боксьор на годината“ на СК "Спарта" намериха още Димитър Димитров, Валентин Валентинов, Едуард Райчев, Георги Ячев, Цветомир Петров, Александър Минголов и Милиян Ангелов.
Всички състезатели на клуба получиха грамоти, календари и спортни тениски.
Сред официалните гости на тържеството бяха кметът Златко Живков, експертът „Спорт и младежки дейности“ в община Монтана Ния Никифорова, директорът на ПГПЧ „Петър Богдан“ Мария Бончева, от Враца специално за случая пристигна Мария Георгиева младши-експерт в Министерство на младежта и спорта, а от Козлодуй Георги Вачев - член на Управителния съвет на Българска конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.
Президентът и главен треньор на СК "Спарта" Доброслав Добрев-Додо им връчи плакет за развитието на спорта в Северозападна България. Церемонията по награждаването уважиха и над 50 родители и приятели на спортистите на клуба.
06.12.2022, 16:32 часа
586 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha