Пешеходна пътека в Лом бе демонтирана 2 дни след поставянето ѝ /видео/

Пешеходна пътека в Лом бе демонтирана 2 дни след поставянето ѝ /видео/ В Лом направиха рекорд по най-бързо поставяне и демонтиране на повдигната пешеходна пътека, съобщава NOVA.
Самият така наречен „легнал полицай” разгневи жителите на крайдунавския град заради некачествено поставяне. За по-малко от 48 часа след като го сложи, строителната фирма успя и да го премахне. Това се случи в пешеходната зона на крайдунавския град.
„Дейностите са свързани с проект, за който се отдели доста време. Работено е с органите на КАТ. Имаше добра комуникация с фирмата. Тези пътеки са регулирани, одобрени”, заяви инж. Валентин Ефтимов, зам.-кмет на Община Лом.
„Аз разбрах в събота вечерта, в тъмната част на деня, че се изпълнява подобно нещо. Реагирахме, потърсихме техника на обекта, който каза, че сега са им подали асфалт. Казахме им да спрат. В понеделник потърсихме контакт с управителя на фирмата. Той каза, че са му необходими 2-3 дни, за да организира хора и да премахнат това, което са изпълнили. В крайна сметка общината го премахна”, обясни Ефтимов.
Дали на мястото ще има повдигната пешеходна пътека ще се решава на среща.
"Фирмата ще понесе отговорност", допълни Ефтимов.
07.12.2022, 16:55 часа
2042 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha