Тези 4 неща правят мъжа щастлив във връзката

Тези 4 неща правят мъжа щастлив във връзката Любовните връзки изискват усилия и от двамата партньори, за да се развиват и да носят удовлетворение през повечето време. Лесно двама души могат да попаднат в рутината. Връзката става монотонна, все по-малко си обръщат внимание, забравят за елементарни неща един към друг. Когато обичаме, за нас е важно да направим любимия човек щастлив. Това помага и на нас да се чувстваме добре.
В следващите редове ще узнаете за 4 малки стъпки, с които да направите щастлив вашия партньор.

Правете произволни интимни действия
Това са онези малки детайли, от които една връзка се нуждае. Малките жестове, които показват любов и признателност. Бъдете спонтанни в тези малки изненади. Те могат да са оставяне на забавни, подсказващи бележки или писане на страстно любовно писмо. Най-важно е да ги правите тогава, когато наистина усещате, че имате вдъхновение и желание и когато любимият ви не ги очаква. Ето и няколко идеи:

Запалете свещи в спалнята. Звучи като клише, но кога бе последният път, в който създадохте любовна светлина за вас двамата?

Душ/вана за двама. У дома, когато пътувате някъде на почивка. Отново може да ви звучи клиширано, но повярвайте, много двойки не се сещат за това клише, а са се впуснали в рутината на връзката.

Носете нещо секси. Може да не е само бельо, може да е нова и секси домашна дреха. Мъжете забелязват тези положителни промени.

Направете му изненада в леглото. Мъжете обичат физическата интимност, така че защо да не се възползвате от това и да започнете, когато най-малко го очаква?

Повече разнообразие в секса
Вероятно има секс пози, които бихте искали да пробвате с вашия партньор или да излезете от спалнята и да правите секс на друго място в дома. Чудесна изненада за един мъж, която няма начин да не му се хареса. Ако любимият ви обикновено е този, който ръководи нещата, този път вие поемете инициативата.

Покажете му своята спонтанна страна
Случайните забавления следват същия модел. Вашата цел е да направите нещо забавно заедно. Не е нужно то да е уникално, просто нещо забавно, което да опитате, като да полетите с балон, да направите спонтанно пътуване до място, на което не сте били, да посетите урок по танци, грънчарство, готварство, купете си секс играчка, запазете час за масаж по двойки и т. н. Не забравяйте, че идеята е да направите нещо забавно, а това може да стане дори с малко средства.

Споделете му какво чувствате към него
Това е тайна, която мъжете никога няма да ни признаят, но истината е, че те се нуждаят от увереност точно толкова, колкото всеки друг човек. Може би някои от вас ще си кажат „Той е наясно с чувствата ми към него“. Вероятно е така, но е хубаво от време на време да чува какво означава той за вас. Говорете за това как ви кара да се чувствате, кое ви прави щастлива, спомнете си забавни моменти, в които той ви е карал да се усмихнете. Любовта се показва чрез действия, но думите не са излишни и понякога е добре да знаем как да ги използваме. Да признаеш емоциите си, не те прави слаб и уязвим. Ако сте с точния партньор, той ще оцени вашите жестове и усилия, които полагате за връзката ви.
24.01.2023, 10:00 часа
703 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha