„Продължаваме Промяната” преговаря с ДБ за общо явяване на изборите

„Продължаваме Промяната” преговаря с ДБ за общо явяване на изборите „Продължаваме Промяната” вече преговаря за общо явяване с „Демократична България” на следващите предсрочни парламентарни избори. Това каза депутатът от „Промяната” Венеция Ангова. Основният приоритет за двете политически сили ще бъде актикорупцията, пише БНР.
„Ние отстояваме принципите си да върнем важната тема за актикорупцията, въпреки димките, които виждаме в публичното пространство, за да можем наистина да осъществим дневния ред на България. Националният съвет даде мандат на Изпълнителния да преговаря с ДБ, така че да може да сформираме силите на доброто. Това, което видяхме, е годежът между задругата на хартиената коалиция – ГЕРБ, ДПС и БСП. Очакваме да видим сватбата”, посочи тя.
Ангова допълни, че парламентарната група на „Продължаваме Промяната” има опасения, че в оставащите последни дни на 48-ото Народно събрание ще бъдат прокарани „доста популистки законопроекти”. „Програмата не зависи от нас, както виждате, нашите законопроекти биват изтиквани назад”, смята депутатът.
24.01.2023, 13:01 часа
515 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha