Гореща тема! Забъркаха „Екофрут“ в трафик на цигари от Испания, собственикът мълчи

Гореща тема! Забъркаха „Екофрут“ в трафик на цигари от Испания, собственикът мълчи Гореща мълва за врачанската транспортна фирма „Екофрут“достигна до редакцията на агенция BulNews.
Заради избухналите скандали около сина на собственика Емил Марков-Емилио, информационното пространство започна да се насища със сигнали от разнообразен характер. През следващите седмици медията ни ще публикува няколко материала за Емилио Коката и дейността на семейната фирма, така че обществеността сама ще има възможност да си изгради мнение за тях.
От пълноводния поток с актуалната информация изпъква тази за евентуални действия на „Екофрут“ в Испания.
Преди години врачанин, който от дълги години живее на Иберийския полуостров, се свързал с Емил Марков и му предложил да отдели няколко камиона, с които да прекарват нелегални цигари за Англия. Стоката пристигала от Мароко и се прекарвала през Франция и Белгия до Нидерландия. Оттам други участници в канала я поемали до Острова. Печалбата на курс за „Екофрут“ би била около 15 000 евро, което е предостатъчно за всяка транспортна фирма. За да няма напрежение в схемата, на всеки 10-15 курса контролирано бил хващан по един камион, за да не бъдат тормозени контрабандистите от местната полиция.
Тази примамлива оферта е била отправена и към други врачански бизнесмени, но те категорично са отказали да забогатяват по криминален начин.
По повод постъпилата информация, агенция BulNews пита публично собственика на „Екофрут“ дали е съгласен да отговори на следните въпроси пред детектор на лъжата:
1. Идвал ли е при него врачанин, който от дълги години живее в Испания, с оферта за превоз на нелегални цигари?
2. Знае ли Емил Марков за криминална схема за превоз на нелегални цигари в Западна Европа?
2. Пътуват ли необичайно дълго камиони на „Екофрут“ между Испания, Франция, Белгия и Нидерландия?
3. Има ли задържани камиони на фирмата в някоя от посочените държави?
Агенция BulNews потърси за коментар собственика на врачанската фирма Емил Марков, но до редакционното приключване на материала той не вдигна телефона си.
Медията е готова да публикува негова позиция по зададените въпроси.
30.01.2023, 08:50 часа
9093 3
Коментари

Trafikanto

31.01.2023, 12:57 часа
Ti sama na Angel mooo se snima6 s Audito i da si mechtae6 da ima6 takova. Aman ot komleksare i malki mi6ki w too grad. Nemate si jivot i gledate na orata u kan4eto. piete dve riikii i stavate muse

ккк

30.01.2023, 10:12 часа
както и в минали статии писах това са едни от наи големите контрабандисти не само на цигари !!!

Nikolovi TRANS

30.01.2023, 09:48 часа
Сакайте инфо и у собственика под прикритие на женка му - -Ангел Николов дека са му задържеле камион у Островъ! Не е сал дебелиот;тъй са купуват алудита ес8 и ай8, нал? от запоро на НАПа за 200 бинки, камионче и база, купи на близинг още навесе :D :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha