Най-точният хороскоп за събота, 4 февруари

Най-точният хороскоп за събота, 4 февруари Овен
Малко мързелива, по-скоро домашна сутрин. Ще се дразните лесно на домашните, но докато се разбудите напълно. А после е най-добре да планирате някое хубаво общо занимание, нещо което всички обичате. Време да сте заедно с любими хора.
 
Телец
Ден за роднински занимания. Опитайте се слушате по-внимателно какво ви казват. Чувайте, вместо да се опитвате да отговорите. Вътрешният ви мир пряко зависи от настроението у дома, поддържайте го на ниво.
 
Близнаци
Освободете се от ограничаващите си вярвания. Хубав ден за личностно развитие, за участие в обучителен семинар. Но още по-хубав ден е да се погрижите за емоционалното си здраве. Наспете се, разходете си и се усмихвайте повече.
 
Рак
Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло днес не е ден за множество ангажименти. По-добре се занимавайте само с рутинни неща.
 
Лъв
Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.
 
Дева
Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина. Нали знаете - важно е от коя страна ще погледнете нещата. Направете го от усмихнатата.
 
Везни
Да си поставяте цели е първата стъпка към това да направиш невидимото-видимо. Тъкмо ще имате време и за подобни задачи.

Скорпион
Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще се чудите какво толкова им става на другите. Ще трябва да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. A най-добре подходете с чувство за хумор.
 
Стрелец
Подгответе се за един емоционален и забързан ден, поне първата му половина, а следобедът е вашето време. Ще пръскате чар и остроумие навсякъде. Хубав момент да направите семинар или поне една среща с приятели.

Козирог
Емоциите могат да ви подведат днес. Ще трябва да отделите много време и усилия, за да ги успокоите и най-накрая да придобиете способността да възприемате адекватно какво се случва и да реагирате адекватно.

Водолей
Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не е нужно да угаждате на всички и във всичко, по-важното е да останете верни на принципите си.

Риби
Денят ще започне по забавен начин, но после ще трябва да отделите време, за да почиствате, подреждате, организирате. Ако го направите като игра и включите и домашните си, ще създадете един чудесен зимен ден.
04.02.2023, 08:12 часа
1152 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha