Мъж напада собственици на кучета в Пловдив, замеря ги с буркани и камъни

Мъж напада собственици на кучета в Пловдив, замеря ги с буркани и камъни Второ нападение и заплахи с убийство срещу пловдивския адвокат Стефан Левашки е направено от агресивен мъж, оплака се самият той в социалните мрежи, съобщи Би Ти Ви.
"Историята би била много смешна, ако не беше страшна и неприятна, тъй като господинът се изживява като „Повелител на котките“ в квартала. Откровено мрази кучетата и техните собственици. За втори път, без причина, ни нападна. Но този път хвърли по мен буркани. Удари ме с камък, след това взе друг камък и ме гони с него“, разказва адвокат Левашки за последната разходка на своето куче.
Той е притеснен, защото инцидентът се е случил в непосредствена близост до занималнята на първокласниците в кварталното училище. Сутрин децата започват да идват на училище и могат да се превърнат в неволна жертва на агресивния мъж.
„Обвини ме, че не си чистя след кучето, което категорично не е вярно. Заяви ми, че имало кучешка площадка и домашните любимци не бивало да се разхождат по улиците. На въпроса ми как да стигна до площадката, ако не мога да се движа по улицата, той ме удари с кабел в гърба. Общо взето – неадекватен човек“, казва още адвокатът.
Той вече е подал сигнал за нападението във Второ районно управление на МВР-Пловдив. Много хора са се свързали с него вчера, след като е пуснал пост в социалните мрежи. Всички хора му казали, че и те имат проблем с този агресивен мъж, но не смеят да кажат или направят нещо.
Преди време подобен случай имаше и в Дупница, където пенсионер хвърляше камъни по собствениците на кучета и ги поливаше с вряла вода. Случката се разигра в жк. Бистрица, като мъжът дори сряза гумите на част от живущите, защото го дразнели, че си разхождат кучетата. 
20.03.2023, 10:42 часа
211 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha