Мирослав Николов и Виолета Александрова не бяха допуснати в Министерството на земеделието

Мирослав Николов и Виолета Александрова не бяха допуснати в Министерството на земеделието

Бившият изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” Мирослав Николов и неговата заместничка Виолета Александрова не бяха допуснати в Министерството на земеделието на заседанието на УС на фонда, по време на който се избира новото му ръководство.
"Бях спрян от охраната в коридора на МЗХ, като бяха повикани служители от „Човешки ресурси”, които да ми връчат заповед за освобождаване и прекратяване на трудовите правоотношение", каза пред журналисти при опит да влезе в сградата на ведомството Мирослав Николoв.
„В заповедта на УС на ДФЗ е описано, че трябва да има протокол въз основа на взето решение от този протокол. Оказва се, че или няма протокол, или не може да бъде предоставен, а той е част от заповедта, на която се позовават мотивите. Не съм видял протокол – има ли подписи няма ли, кои са членовете, които са гласували, легитимни ли са гласовете, не са ли. Аз подписах тази заповед – въпросът е, че правното основание, върху което тя е издадена, е протокол, който липсва. Подписах единствено, че тази заповед ми е връчена сега. Не съм видял министър Димитър Греков, не знам дали изобщо е тук. В тази заповед има елементарни грешки, ще я обжалвам”, обясни Николов.
„Поисках протокол, те не ми го дават. Никъде не се връщам, в момента ще прегледам заповедта и ще преценя какво да правя, каза още Николов

14.07.2014, 14:43 часа
845 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha