Извънредно! Полицията във Враца на крак! Очакват атентат срещу президента!

Извънредно! Полицията във Враца на крак! Очакват атентат срещу президента! Второ денонощие полицията във Враца е на крак, научи информационна агенция BulNews.bg. В Районното управление се привиква целият криминален контингент, за да подпишат предупредителни протоколи, че няма да се атакуват с камъни и други средства кортежа на президента Росен Плевнелиев. На изумените бандити униформените обясняват, че имало оперативни данни за готвено покушение срещу държавния глава и се взимали мерки за предотвратяването му.
В момента градът е под пълна полицейска блокада. Сред гражданите се забелязват доста непознати мъже в костюми, които въпреки жегата не си свалят връхната дреха. На пръв поглед човек би ги помислил за сектанти, но ние залагаме на версията, че са от някоя четирибуквена служба. На възлови места в града още от сутринта са разположени униформени полицаи, като този път малко необичайно периметърът е разширен на поне 500 метра от площада. По неофициална информация, под тревога са вдигнати и части на жандармерията, които за първи път ще се включат в охраната на тържествата.
Цялата дандания идва на фона на очакването врачани да дадат пред цяла България оценка на управлението на Калин Каменов. Така, ако някой например хвърли яйце по кмета и улучи Плевнелиев, ще създаде грешна представа у службите и би оправдал тяхното старание преди зарята. Апелираме довечера всички да са точни, за да не се създава излишна истерия в държавата.
01.06.2016, 13:40 часа
25762 3
Коментари

глупости

28.05.2017, 18:30 часа
мишока няма да идва във Враца , изпратил е другарката Цачева, герой на социалистическия труд , виден член на БКП .

mexico

28.05.2017, 18:30 часа
Тоя милиционер с личната ли кола е отишъл на работа...?

Доволен гражданин

28.05.2017, 18:30 часа
Правилно, да действат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha