Скандал! Плакат на арестувания Ценко Чоков виси в детската градина в Галиче /снимка/

Скандал! Плакат на арестувания Ценко Чоков виси в детската градина в Галиче /снимка/ Скандална снимка пристигна в редакцията на информационна агенция BulNews.bg. На нея ясно се вижда как в детската градина във врачанското Галиче продължава да стои плакат на арестувания кмет на селото Ценко Чоков. Хората недоумяват защо директорката на детската градина, която отговаря и за тези в съседните Алтимир и Търнава, все още не е наредила да бъде свалена снимката на обявения от прокуратурата за главатар на банда Чоков.
Детската градина в Галиче се ръководи от счетоводителката Вяра Кременска, която също беше арестувана при акцията на ГДБОП. Публична тайна е, че 34-годишната дама е особено близка на задържания Ценко Чоков. На нейно име има регистрирани две фирми, които по неясни критерий са получили щедри дарения от кмета. Вероятно по тази причина Кременска е от дежурните свидетели на Чоков, независимо дали трябва да се доказва негово алиби за 4 сутринта или 23 часа вечерта, например.
В същата детска градина работят и майката на Вяра и нейна първа братовчетка, което местните хора не смятат за нормално.
Ясно е, че Вяра Кременска няма да свали плаката на Ценко Чоков, затова е необходимо държавата да вземе мерки и децата и родителите им да не бъдат плашени с портрета на кмета.
23.06.2016, 10:41 часа
6604 2
Коментари

търнава

28.05.2017, 18:30 часа
Северозападна България деградира тотално!Господа политици и магистрати - защо оставихте тези мутро-мародери да дерибействат?

Don Chichi

28.05.2017, 18:30 часа
pogarnikareto kme ot Bela Slatina neshto AKT tova, onova da napishe? Ili pak e podveden i ne e razbral ??? Abe teftero na Cenko kade e? Tam gi ima sichkite mishki politici ot 2000 godina nasamka. A sega direte tefteroooooo
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha