Вижте кои са момичетата, отвлечени и заключени в хотелска стая

Вижте кои са момичетата, отвлечени и заключени в хотелска стая Ясна е самоличността на трите момичета от Врачанско, които бяха намерени заключени в хотелска стая в Монтана, след като били отвлечени. Едната от тях била изнасилена от похитителя.
Както BulNews.bg съобщи, след сигнал на майка, че дъщеря й е отвлечена, полицията откри заключени в хотел в Монтана три момичета. Най-вероятно девойките, една от които е непълнолетна,са били принуждавани да проституират. Случаят се разследва, съобщиха от областната дирекция на МВР.
В понеделник към 23.15 часа 57-годишната Ванюша В. от врачанското село Лиляче се обадила на тел. 112 и съобщила, че щерката й е затворена насила в хотел в Монтана. Полицейски служители влезли в посочената сграда в центъра на града и в една от стаите открили 19-годишната Симона В. – дъщеря на Ванюша, 27-годишната Росица М. от Оряхово и 15-годишно момиче.
Трите девойки, които са от ромски произход, са били отведени в районното управление на полицията, където дали сведения. Пред дознателите те разказали, че след като дошли  в хотела, похитителят им изнасилил едната от тях, а после просто излязъл и ги заключил в стаята. Симона обаче успяла да скрие мобилния си телефон и малко след като насилникът излязъл позвънила на майка си.
Мъжът, посочен от жертвите като насилник, се издирва. Според неофициална информация две от момичетата са регистрирани за проституция във Врачанско. Най-вероятно похитителят им е сводник от Монтана. Полицаите предполагат , че е възможно той да има неуредени сметки със сутеньор от Врачанско. Не се изключва и версията трите момичета да са подготвяни за продаване зад граница.
По случая е образувано досъдебно производство.
11.01.2017, 09:31 часа
10959 1
Коментари

само питам де

28.05.2017, 18:30 часа
А дали са бременни вече?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha