Васил Ганов е единственият кандидат за шеф на Районен съд-Враца

Васил Ганов е единственият кандидат за шеф на Районен съд-Враца Васил Ганов е единственият кандидат за заемането на поста административен ръководител на Районния съд във Враца, научи информационна агенция BulNews.bg. В момента той е временно изпълняващ длъжността до провеждането на конкурс от Висшия съдебе съвет за позицията. Постът бе овакантен, тъй като досегашния председател Миглена Раденкова бе избрана за председател на Административния съд във Враца.
„Кандидатирам се за длъжността – административен ръководител на Районния съд във Враца, воден от желанието ми за професионално развитие, като същевременно осъзнавам отговорностите, които ще следва да поема. Вярвам, че знанията, уменията и административния опит, които съм натрупал през годините ще ми помогнат да се справя. Мотивите ми за участие в обявения конкурс за заемането на длъжността – председател на Районния съд – Враца се основават на моя дългогодишен опит като съдия и подкрепата, която получавам от колеги и административното ръководство на Врачанския окръжен съд”, пише в подадената до Висшия съдебен съвет концепция на Васил Ганов.
Очаква се от Висшия съдебен съвет да определят и датата за конкурса за шефското място в Районния съд във Враца.
19.06.2017, 16:23 часа
4879 2
Коментари

Темида умря?

19.06.2017, 18:57 часа
Задкулисието ще си има чадър. Това е показателно за липсата на съдебна реформа. Къде са онези клоуните на Сорос, протестърите, защо мишкуват тези гейове? Излезте бе, боклуци, протестирайте, айде. Eто имате повод. Излизайте.

ПУНТА МАРА

19.06.2017, 18:31 часа
A подал ли си е молбата за напускане от тайното общество на пияниците?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha