Директорката на ПГТР Румяна Петрова: „Конкурент“ и „24 часа“ лъжат

Директорката на ПГТР Румяна Петрова: „Конкурент“ и „24 часа“ лъжат Директорката на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца /ПГТР/ Румяна Петрова публикува в личния си профил във фейсбук тежки обвинения срещу местния вестник „Конкурент“ и столичния „24 часа“.
Поводът за това е начинът на отразяване на внезапната смърт на ученика от 12 клас с профил „Търговски представител“ Кристиян Братоевски. Посочените две медии си позволиха да публикуват измислици по трагичния случай и това предизвика директорката на училището публично да ги опровергае. Румяна Петрова изрично е посочила, че никой от двата вестника не е правил опит да се свърже с нея, а в същото време пишат точно обратното.
За обществото това може да прилича на случаен пропуск, но за гилдията отдавна е ясно, че „Конкурент“ и „24 часа“ често публикуват фалшиви новини с цел спасяването на изданията от фалит и трупането на трафик в интернет. Изглежда не може да ги спре дори и внезапната смърт на едно дете. Тук изобщо няма да коментираме садистичната упоритост, с която насаждат в обществото наркотиците като причина за кончината на момчето, още преди да е минала аутопсията.
Информационна агенция BulNews.bg първа съобщи за трагичния инцидент, като преди това коректно се свърза с директорката на ПГТР, която оказа пълно съдействие при изясняването на случая.
29.11.2017, 09:50 часа
6930 2
Коментари

ivan

29.11.2017, 18:16 часа
много е добра румяна петрова

Наблюдател

29.11.2017, 14:59 часа
Боклуци!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha