От последните минути! Две коли се натресоха на натоварено кръстовище във Враца /снимки/

От последните минути! Две коли се натресоха на натоварено кръстовище във Враца /снимки/ Две коли се натресоха на натоварено кръстовище в най-големия квартал на Враца – „Дъбника“, видя само BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути на светофарите на Криводолско шосе. Сблъскали се лек автомобил „Ауди“ с врачанска регистрация и монтански „Фолксваген Пасат“. По думите на врачанина той излизал откъм ж.к. „Сениче“ и продължавал направо на зелен светофар. Тогава с бясна скорост преминала монтанската кола. Шофьорът изобщо не спрял на кръстовището и продължил в посока изхода на града. Другият водач не успял да избегне удара и го блъснал странично.
Щетите са по предницата на „Ауди“-то и по лявата част на „Пасат“-а. За щастие никой не е пострадал при ПТП-то.
В момента на мястото има екип на полицията, който документира случая. Колите са преместени малко по-надолу и не пречат на движението. 
 
12.09.2018, 15:10 часа
9765 3
Коментари

Иванов

12.09.2018, 18:34 часа
Извинявам се за другия си коментар, без да искам го поставих тук, а се отнася за катастрофата с ТИР на пътя за Вършец.

Иванов

12.09.2018, 18:29 часа
Пътя уж трябваше да бъде изцяло преасфалтиран преди затварянето на моста при с. Краводер, но цялата далавера приключи с преасфалтирането на около 100 метра, чудно защо точно покрай горски масив, който беше добре поизрязан.

Гошо

12.09.2018, 16:44 часа
Бръзал е за кутловица :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha