Жестокост! Пребиха до смърт кучето на баба в Монтанско

Жестокост! Пребиха до смърт кучето на баба в Монтанско Полицията в Монтана разследва ново жестоко убийство на куче, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Безсърдечното деяние е извършено в село Смирненски. Около 10 часа вчера 82-годишна местна жителка подала сигнал в полицейския участък в Брусарци. Жената се оплакала, че намерила кучето си мъртво със следи от насилие.
На адреса е изпратен екип от полицейски служители. При извършения оглед на местопроизшествието е установена рана в областта на лявото ухо, получена вследствие на удар с твърд предмет. Ченгетата издирват извършителя, по случая е образувано досъдебно производство.
Припомняме, че това е втори случай на подобно престъпление за последните дни в областта. В понеделник 35-годишна жена от село Долно Церовене намерила кучето си застреляно. След разследване се оказало, че животното е убито от съсед на стопанката, който го гръмнал, защото му ядяло кокошките.
 
06.12.2018, 10:06 часа
2910 4
Коментари

Пецко

06.12.2018, 19:06 часа
глиган ли си незнам шупар ли животинките били мале мале ол разнежих са заслужват да ти откъснат главата глиганска

бабичка

06.12.2018, 17:00 часа
тия тъпи дърти бабички връзват кучета по дворовете си и не знаят за какво са им

глигано

06.12.2018, 15:22 часа
е пецко млъкни и се погледни колко си прост бе нещастник, животните незаслужават такова отношение

Пецко

06.12.2018, 12:27 часа
стига с тея псета те ли са важни сега то мангалите и псетата май са повече на почит от ние българите като гледам бахмааму по добре да бех мънгал и да живея като цар ебимо управията кучето сега ще ми разледват правете проверки че гъмжи от нередовни шо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha