"Ботев"/Враца/ започна подготовката си с 21 футболиста /снимки/

"Ботев"/Враца/ започна подготовката си с 21 футболиста /снимки/ Врачанският футболен клуб „Ботев“ започна днес подготовка с 21 футболиста. Сред тях бе и Валери Божинов. Преди първото занимание отец Галин направи водосвет за здраве и късмет на отбора през пролетния полусезон. Кметът на община Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на клуба, пожела на играчите успешно представяне, да се пазят от контузии и картони, и да се сбъдне пожеланието на Божинов – тимът да стигне до бараж за Лига Европа. На стадиона феновете посрещнаха момчетата на Сашо Ангелов с аплодисменти.
Новите в отбора засега са трима – естонският национал Тревор Елхи, който ще се присъедини към състава малко по-късно, френският вратар Юго Коантар, пазил за последно в „Струмска слава“ и халфът на „Верея“ – Симеон Мечев, играл за врачани при предишното им влизане в елита. Има  и двама нови на проби.
Групата включва: Красимир Костов, Христо Митов, Юго Коантар – вратари, Андреас Васев, Мариян Иванов, Венцислав Керчев, Костадин Гаджалов – защитници, Даниел Гаджев, Йордан Апостолов, Емил Стоев, Георги Вълчев, Иво Михайлов, Спас Георгиев, Валери Божинов, Петър Атанасов, Симеон Мечев, Даниел Генов, Валери Домовчийски, Виктор Василев, Иван Велчев – халфове и нападатели.
Част от отбора не са вече Юлиан Ненов, Иван Колев, Атанас Фиданин и вратарят Николай Банков.
Подготовката до лагера в Алания ще бъде във Враца. В турския курорт ще има 4 контроли, като освен с украинци и македонци, ботевци най-вероятно ще мерят сили с отбори от Сърбия и Русия.   
Наставникът Сашо Ангелов призова и медиите да бъдат по-активни при явните съдийски ощетявания на отбора, довели до ограбване труда на неговите възпитаници. Според него класиране в Топ 6 не е изключено. Той гарантира, че добрата работа в клуба ще продължи, а накрая ще се видят резултатите.
"Валери ми обеща, че ще остане в отбора, стига някой клуб да не му предложи някаква баснословна сума, която не може да се откаже", отговори Сашо Ангелов на въпрос дали Божинов ще продължи да играе за „Ботев“.
08.01.2019, 16:13 часа
1959 2
Коментари

0987654321

08.01.2019, 20:38 часа
Кой може да извади снимка как клани или пингвина обуват футболни обувки та толкова разбират от тази игра не знаят от коя страна се рита топката.

джужето

08.01.2019, 20:14 часа
Картинката в Ботев е грозна всеки месец се пилеят по 70 000 лв. от общината, футболисти бягат, пингвина не може да се справи клани е в шок.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha