Разкриха изключително нагъл крадец, обирал месеци наред видинските магазини /видео/

Разкриха изключително нагъл крадец, обирал месеци наред видинските магазини /видео/ Месеци наред тийнейджър от Видин граби търговски обекти необезпокояван. Цигари, хранителни продукти и други консумативи за десетки лева губят търговците всеки ден. Последното посегателство е от преди няколко дни в търговски обект, в който обаче камерите записали всичко. Собственикът, Владимир Звезданов разпространява клипа, а ден по-късно крадецът е разпознат. Според опарените търговци момчето се казва Емо Людмилов. 
Крадецът прилагал една и съща тактика – влизал в магазина, казвал на продавачката, че заминава за чужбина и му трябва по-голямо количество от дадена стока. В конкретния случай първо поискал два стека цигари, а след това помолил продавачката да му покаже какви маслини има. Докато тя взимала маслините, крадецът невъзмутимо си тръгнал с плика с тютюневи изделия.
От полицията във Видин съобщиха, че извършителят на кражбите е установен, а събраните доказателства са предадени на прокуратурата. Единственият начин да се пресекат подобни набези, е подаването на жалби, категорични са от МВР.



11.02.2019, 08:25 часа
7064 2
Коментари

Цене Уестия

11.02.2019, 18:43 часа
Оня ден кога одих у Видин го ебах тоя , баща му е циганин сутеньор другия път и двамата

Пецко

11.02.2019, 12:13 часа
бе имаме циганска държава която не си върши работата с всички и за това ще сме зле и по зле ще ставаме вместо задържанки за часове затвор или полезен труд не ми държите и после пак да си вършеят на ново трябва си ред и дисциплина ма няма да стане
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha