„В и К“ ООД Враца отчете дейността си за 2018 г.

„В и К“ ООД Враца отчете дейността си за 2018 г. Вчера бе проведено общо събрание на съдружниците във врачанското дружество "Водоснабдяване и Канализация". На него бе приет годишният финансов отчет на дружеството за 2018 г. Изпълнената инвестиционна програма е в размер на 3 190 107 лв, от които 2 341 019.92 лв. са в публични активи, което е с 2,5 пъти над задължителното ниво на инвестициите заложени в договора с АВиК. 
Във всички общини във област Враца бяха извършени реконструкции по ВиК мрежата. Всички направени инвестиции бяха съобразени с целите на дружеството за модернизиране на инфраструктурата и повишаване ефективността на работа в съответствие с европейската, държавната и регионалната политика във водния сектор.
 „В и К“ ООД - Враца работи по изпълнение на всички основни показатели и програми, заложени в Бизнес плана за развитие на дружеството. Към настоящият момент дружеството се намира в много добро организационно и стабилно финансово състояние. Всички задължения произтичащи от дейността през 2018 година бяха обслужени в срок. Дружеството е единственото в страната, което все още не е въвело новите, утвърдени от КЕВР цени на ВиК услуги, което е спестило на гражданите и бизнеса в област Враца стотици хиляди левове.
Дружеството осъзнава социално-икономическото значение на ВиК инфраструктурата за развитието на населените места в областта, затова и основните целите са насочени към подобряване на ВиК услугите.
22.05.2019, 13:41 часа
1553 2
Коментари

Наблюдателен

24.05.2019, 08:12 часа
Този наглец не знам точно за какво се отчита,но е ръководител на престъпна структура,в това дружество служителите са толкова нагли,че дейността им граничи с рекет!НАГЛИ БОКЛУЦИ!

Kadar na DS

22.05.2019, 14:22 часа
masonjak. deka se oblagva ot vseka vlsat. e, bravo, pichago. evalarkata .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha