Златко Живков наглее: Ще взема Монтана на първи тур с 85% и ще стана кмет №1 в България

Златко Живков наглее: Ще взема Монтана на първи тур с 85% и ще стана кмет №1 в България Изкаралият пет мандата бивш кмет на Монтана Златко Живков вече се е самозабравил, научи агенция BulNews.
Пред свои съмишленици мустакатият е заявил, че на изборите в неделя ще спечели с 85% и така ще се превърне в кмет №1 в България. Самоувереният дългогодишен градоначалник е отписал останалите кандидати в областния град и вече е напръчил мустака. Според него, с мощната подкрепа на ГЕРБ и собствената му кохорта от избиратели, на 27 октомври ще бъде поставен рекорд с изборния резултат.
Подобно изказване от политик дни преди избори е недопустимо. В Западна Европа е немислимо който и да е кандидат да говори по толкова нахален начин, колкото и да е сигурен в подкрепата на хората. След подобно изхвърляне във Франция или Германия следва незабавна оставка, оттегляне от изборите и извинение към избирателите.
В българския вариант това няма как да се случи, тъй като Златко Живково вече се е превърнал във феодал, който третира гражданите като крепостни селяни. Елементарното уважение към политическите опоненти обаче изисква да не се правят толкова самоуверени изказвания за изхода на изборите, тъй като много често след тях се стига и до изненади.
Гласоподавателите в Монтана имат прекрасната възможност в неделя да гласуват с главата си и да накажат самозабравилия се Златко Живков. Може би ще е трудно, но си заслужава, заради физиономията на следващия ден на разочарования мустакат велможа. Европейска Монтана заслужава по-добър кмет.

Очаквайте:
Колко е богат Златко Живков?
Колко се отчитат фирмите, за да получат работа от община Монтана?
22.10.2019, 09:25 часа
9550 3
Коментари

Сейр

22.10.2019, 20:55 часа
Който го може, го може.

СЧЕТИ

22.10.2019, 10:41 часа
Е ТЕ ТОА ПИЧ НЕ ПОДАДЕ БА ТРИБАЛЕТО И ША ГО САСИПАТ ...АМА НА ЗЛАТЕТТО МУ ДЕРМЕ НА ЗЛАТНИО УЙ

Реалист

22.10.2019, 10:01 часа
Злати, приятелю, време е да се оттеглиш във Виена и да спреш да лапаш. Има и други гладни политици.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha