Огнено отмъщение! Нощес запалиха „Ауди“ в Монтана, вижте кой е собственикът на горялата кола /снимка/

Огнено отмъщение! Нощес запалиха „Ауди“ в Монтана, вижте кой е собственикът на горялата кола /снимка/ Лек автомобил „Ауди“ е бил запален тази нощ в Монтана, научи първо агенция BulNews.
Инцидентът е станал около 2 часа пред бл.2 в жк „Младост“ 1, където е била паркирана колата. Собственик на возилото е Марио Каменов, който работи в „Монбат“.
Неизвестен на този етап пироман е залял с бензин предната лява част на германския автомобил и драснал клечката. Съседи чули пукот и след като видели пламъците, се обадили на тел.112. Бързата намеса на пожарникарите спасила по-голямата част от горящата кола. При огледа след потушаването на пламъците до автомобила била намерена туба с бензин и факла.
Тепърва ще се изясняват причините за огненото отмъщение. Марио Каменов е заявил пред полицията, че няма с конфликт с никого и най-вероятно става въпрос за грешка.
09.11.2019, 14:21 часа
7886 1
Коментари

Може, може, напълно е възможно

09.11.2019, 18:05 часа
Може и грешка да е. Вече лумпените излизат неграмотни от училище и не могат да четат и пишат собственото си име, камо ли такова сложно съчетание от букви и цифри, като регистрационен номер.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha