Прокуратурата взе под специален надзор делото за убийството на Андрея в Галиче

Прокуратурата взе под специален надзор делото за убийството на Андрея в Галиче

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев Върховната касационна прокуратура взе на специален надзор делото за извършеното на 11 януари в село Галиче убийството на 18-годишната Андреа, съобщиха от прокуратурата.
На проведената в понеделник среща с премиера и бащата на жертвата главният прокурор пое ангажимент и впоследствие издаде заповед, с която разпореди на административните ръководители на прокуратурите да извършат проверка на разследванията по две и повече досъдебни производства срещу един и същ обвиняем, какъвто е случаят с обвиняемия за убийството.
Със заповед на главния прокурор Върховната касационна прокуратура взе на специален надзор и делото за убития на 5 януари в Солун български гражданин Тоско Бозаджийски. Досъдебното производство е образувано на 21 януари с постановление на прокурор от Софийска градска прокуратура по повод изпратени материали от клуб „Ботев – Пловдив“, за това, че на територията на Република Гърция в Солун умишлено е умъртвено лице с българско гражданство.
С постановление на главния прокурор разследването по досъдебното производство е възложено на Национална следствена служба.

23.01.2020, 09:20 часа
1308 1
Коментари

Пропаднала работа

23.01.2020, 20:06 часа
Е кво един примитив и сега институция за милиони отчита дейност. Е що не разследва и кой си изхвърля боклука през терасата, ама под специален надзор, а мафията да си крадне милиони от еврофондове, да вкарва токсични боклуци и точи ДДС на воля.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha