Българска Легия Антимафия: Защо Борисов, ГДБОП и ДАНС „проспаха“ кокаина и още тежки въпроси

Българска Легия Антимафия: Защо Борисов, ГДБОП и ДАНС „проспаха“ кокаина и още тежки въпроси Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия, правим следното изявление и питаме Институциите на Република България:

Вярно ли е че, количеството кокаин е един тон. Вярно ли е, че тези 1 000 килограма, са разделени на две пратки по 500 килограма?

Вярно ли е, че цената на покупката е около 10 000 долара на килограм, което значи, че са заплатени 10 000 000 (десет милиона) долара за цялото количество?

Вярно ли е, че от тази сделка посредникът е спечелил 3 000 (три хиляди) долара на килограм за доставката с кораб от Южна Америка?

Вярно ли е, че българските участници в сделката са платили относително висока цена от около 10 милиона долара, защото не са ги пуснали до производител?

Вярно ли е, че пратката е разделена на две части, като една част от нея е минала през ВАРНА , а друга част през ПИРЕЯ, за да стигне до София ?

Вярно ли е, че още в самото начало стоката е заплатена с нещо като „револверен акредитив“ с три вноски?

Първата е платена при самата поръчка на количеството стока и или при отпътуването на стоката от отправна дестинация?

Вярно ли е, че втората вноска от „акредитива“ е платена при пристигането на стоката в МОРСКАТА страна изпращач – ЕКВАДОР и БРАЗИЛИЯ, а третата окончателна вноска е заплатена, когато „корабът-транспортьор“ напуска пристанищата в Южна Америка?

Вярно ли е, че плащането се е извършвало на два пъти (през малки сметки към голяма, така наречената паяжина), като болшинството сметки са в офшорни зони на три локации , за да се избегнат кореспондентските БАНКИ и разузнавателните службите седящи зад тях?

Вярно ли е също така, че след това обратният път на парите е същият – от голяма към МАЛКИ сметки на посредника, а посредникът плаща КЕШ част от сумата ?

Този канал на ХНА, РГН и ДНС ли е? Същите са известни като близки бизнесмени на властта. Това не са инициали на имена ЕСТЕСТВЕНО.

Вярно ли е, че в резултат на случилото се ще „изгорят“ хората, отговарящи за логистиката от България към ЕС и АЗИЯ ( ЛИВАН – СИНГАПУР)?

Вярно ли е че наркотикът от България минава през СЪРБИЯ за Европа с крайна дестинация – ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ и ХОЛАНДИЯ, защото имат „недоразумение“ с партньорска служба със силни позиции в Албания и Косово?

Вярно ли е, че косоварите на „ЗМИЯТА“ твърдят, че не работят с РГН и ДНС?

Вярно ли е че парите 50/50 са на двамата, като логистиката до България е дело на ДНС? Същевременно част от логистиката минава ли и през МИЛАНО?

Вярно ли е, че другата дестинация към Азия е Сингапур и/или Ливан и като евентуална транзитна страна е ползван Ливан заради неговата банкова система?

Вярно ли, че прогнозната печалба е била около 20 000 (двадесет хиляди) долара на тон, което прави над 20 000 000 (ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА) долара печалба?

За съществуването на този канал и лицата, които го контролират, Борисов е уведомен официално още на 25.06.2019 г., а също така и на 01.08.2019 г.

Напълно логично идват и следните въпроси:

Как кокаинът е влязъл на територията на БЪЛГАРИЯ и на кои дати?

Какво са „работили“ ГДБОП и ДАНС, че са проспали пратката?

Какво „работят“ Гранична Полиция и Агенция Митници на тема противодействие на наркотрафика?

Как е възможно СДВР и 07 РПУ да „проспят“ 40 килограма кокаин на територията на Студентски град?

Как българските власти и техните партньори в САЩ и ЕС са проспали финансовите преводи за покупката на стоката, както и покриващата я търговска сделка?

Какво мисли по въпроса ЦЕНТРАЛАТА на Интерпол?

Какво Мисли по въпроса клона на Интерпол – Италия?

Как се е осъществила ЛОГИСТИКАТА до България и от България към ЕС и АЗИЯ от ЕДИН човек според изказванията на СДВР?

Къде са Партньорските служби, с които според БОРИСОВ работим с синхрон? Защо не са ни предупредели за този канал? Може би чакат крайни дестинации, както и крайни парични потоци от крайни клиенти?

Какво е общото между говорителката на Софийска Прокуратура и Ръководството на Агенция Митници? Ако има замесени ръководители от Агенцията, то говорителката на СГП не е ли в конфликт на интереси?

Според изказване на СДВР и СГП „за сега няма данни за други участници в този канал“ .

Ние продължаваме с питане:

Как точно един човек внася такова голямо количество наркотик от Южна Америка?

Как точно само един човек осигурява ЛОГИСТИКАТА от Южна Америка като начални преговори, договорни отношения за цена и качество , банкови преводи, транспортна логистика до България, а също така депа за съхранение в България , транспортна логистика от България към ЕС и АЗИЯ, банкови преводи към България?

И един от най-важните въпроси: От къде е първоначалната инвестиция и препоръка към производител, за да е възможна покупката за такова количество кокаин (97%)? Същият въпрос е актуален и за схемата за продажбата на вече разредения в нови разфасовки кокаин, готов и пакетиран за експорт.

Как лицето организирало само канала, според СДВР, гарантира редовност на доставката във времето и гаранция на качеството предложено с първоначалната мостра към последната доставка ?

Как и къде един човек може да осигури склад за такова количество, в който самостоятелно да разфасова и разреди до точно определена чистота и грамаж кокаина?

Българска Легия Антимафия
28.05.2020, 11:12 часа
2961 1
Коментари

Валентин Ангелов

29.05.2020, 04:55 часа
Нищо не са проспали , те си ръководят трафика , но понеже са шматки , объркали са нещо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha