Ефектът BulNews! Спасиха кучето, измъчвано от циганин във Враца

Ефектът BulNews! Спасиха кучето, измъчвано от циганин във Враца Няколко часа след публикацията на агенция BulNews за бруталното насилие над куче във Враца, звено „Зоополиция“ е извършило проверка на мястото, а животното е спасено, установи проверка на медията ни. Инспекцията е направена съвместно с организация „Hope for animals” и д-р Тодоров от община Враца. 

Жестокост: Циганин от Враца подпали мрежата с брутално насилие над куче /снимки и видео/

Припомняме, че само за няколко часа видеата, в които циганин от областния център и децата му измъчват кучето, карайки го да дърпа каруца и удряйки го с лопати, добиха широка популярност в социалните мрежи. Кадрите предизвикаха огромно възмущение сред обществото. Към медията ни се обърна възмутен гражданин с молба за даване на гласност на случая и надеждата за вземане на отношение от компетентните органи. 
Часове след публикацията на агенция BulNews от звено "Зоополиция" се самосезираха и бе oрганизирана акция, при която животното е прибрано и вече e безопасност. 

 
24.06.2020, 17:02 часа
4880 2
Коментари

Kmetyla

24.06.2020, 20:24 часа
dayte mi dannite na tozi ciganin, shte go priklucha do nqkolko den.

bravo

24.06.2020, 18:10 часа
na d-r Todorov,toi e predan na profesiata i mnogo otzivchiv. Personalno mu blagodari moeto semeistvo,priteche ni se na pomosht....BLAGODARNOSTI ot sem. Mladenovi
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha