Млади хора отвориха ресторант в Нефела, в който ще предлагат храна с вкуса от нашето детство /снимки/

Млади хора отвориха ресторант в Нефела, в който ще предлагат храна с вкуса от нашето детство /снимки/ Млади хора отвориха ресторант във врачанското село Нефела, в който с храната ще връщат вкуса от нашето детство, научи агенция BulNews.
Oфициалното откриване на заведението бе снощи, в присъствието на жители на селото и областния център. Собствениците бяха подготвили 4-степенно меню, а гостите забавляваха диджеи Иван и Мики бой. Възпитаниците на Георги Врабчев от театрална група „ТЕМП“ представиха уникално огнено шоу, а програмата на танцов състав "Мездра" очарова посетителите. 
Ресторантът е част от селски комплекс „От фермата“, който освен заведението, включва фурна и фирмен магазин, където се предлагат изцяло натурални и домашно произведени продукти.
Собственици на „От фермата“ са Христо Василев и Агнеса Тодорова, които се занимават с eко производство от повече от 10 години. Досега във фирмата са работили 10 души, а заради разширяването на дейността й, ще бъдат открити още 10 работни места.
Заведението разполага със 100 места и лятна градина, която може да посрещне около 80 гости. Капацитетът му го прави изключително подходящо за празненства с повече гости и фирмени банкети във всички сезони. В лятната градина има и голям детски кът, в който децата могат да поиграят на чист въздух, докато родителите им са гости на заведението. В ресторанта ще се предлагат само домашно приготвена храна, био вина и други готови продукти на техни партньори, еко производители. 
В новооткрития комплекс има и магазин, в който ще се продават храни с домашен произход, произведени от собствениците Христо Василев и Агнеса Тодорова.
За да се върнат клиентите им към вкуса от тяхното детство, в него има и фурна, където се правят четири вида хляб – бял с квас, пълнозърнест, царевичен и типов. 
Досега двамата собственици на „От фермата“ са предлагали продукцията си само на фермерски пазари и изложения, за да имат обратна връзка с клиентите си. Те са решили комплексът да се намира в село Нефела, за да съживят врачанския регион. 
„Инвестираме тук, за да съживим селото и да предоставим на хората забравения вкус на домашната, чиста храна“, споделят те.
За резервации, позвънете на тел.: 0876459594.
 
25.07.2020, 10:21 часа
28533 1
Коментари

Браво , Неси !!!

01.08.2020, 18:05 часа
Да ви е на хаирлия градежното начало ! Здраве и любов на голямото семейство !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha