Моделка скандализира с бельо, което не скрива нищо /снимки/

Моделка скандализира с бельо, което не скрива нищо /снимки/ 34-годишната Хлоя Саксон от Манчестър никога няма да откаже да премери ново бельо или бански. Именно този подход ѝ помогна да привлече в Инстаграм над 775 00 последователи. Жената редовно радва своите последователи с откровени снимки, но този път май прекали. Все пак всеки път комплектите на моделката стават все по-откровени и откровени, пише Daily Star.
На новите снимки Хлоя се показа, позирайки в огледалото в бяло прозрачно бельо, което повече напомня на комплект от ленти. За да добави игривост на снимките, моделката е обула и скъсани дънки, макар и те нищо да не прикриват.
Феновете обаче не останаха във възторг, а се възмутиха от голотията и прозирането.
"Можеше поне да си обуеш дънките", коментира един от тях. Колкото и гръмко обаче да се оплакват феновете, никой не може да отрече, че моделката изглежда потресаващо. Все пак си има и причина за комплектите - просто момичето няма какво да крие.
01.08.2020, 12:00 часа
2837 1
Коментари

скандал

01.08.2020, 18:44 часа
ами че да си надене ларцалки с пъти по-голям размер,бре ! и аз да сложа килотите на дитету - шъ съ продам от раз ! егати чудесиите....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha