Вижте шокиращи подробности за боя в Роман, при който цигани нападнаха мъж с мачете /снимки/

Вижте шокиращи подробности за боя в Роман, при който цигани нападнаха мъж с мачете /снимки/ Стана ясно кои са нападателите, разцепили миналата седмица главата на мъж в Роман. За екшъна, който стана на 14 септември, съобщи агенция BulNews. 

Кърваво меле в Северозапада! Намушкаха мъж при уличен бой в Роман

Разбойниците са семейство роми, по-известни в града като "Лисиците". Пострадалият е Калин Христов, който живее в София и родом е от Роман, където има къща.
Въпросният ден той се бил прибрал, за да нагледа къщата си и вечерта видял на видеокамерите, че в двора му се навърта съмнително лице. Веднага излязъл да провери какво се случва и заварил познат, който и преди е влизал в имота му с цел кражба.
Тогава най-малкият от циганската фамилия го посрещнал с думите "Ние теб ще те заколим" и си разменили по няколко шамара. Нахлулият си тръгнал, като малко след това се върнал заедно с баща си и дядо си. Калин ги видял пред вратата си и излязъл. Бесните цигани се били подготвили за бой, като един от по-възрастните го посрещнал с мачете, което забил в челото му. 
Калин направил опит да се защити с ръце, при което ромите са нарязали и тях.
Вследствие на разправата се намесили съседи, които разгонили извършителите от мястото.
Пострадалият мъж е настанен в травматологията на столичната болница „Софиямед“. Освен ударът с мачете по средата на главата, Калин има сериозни поражения на сухожилия и кръвоносни съдове по ръката си и още не се знае дали тя ще бъде възстановена.
Това не е първата криминална проява на циганската фамилия. Преди няколко години "Лисиците" са пребили друго момче, а миналата година същите са нападнали и екип на горска полиция в гората около село Струпец.
 
23.09.2020, 13:58 часа
8990 5
Коментари

Ужас

23.09.2020, 21:46 часа
Каскета спи, но влиза в президентството, МВР-спи, но пази Бойко тиквата и бие протестиращите, единствено през годините Бхк си върши работата, но не в полза на българския народ, а срещу него.

11

23.09.2020, 20:12 часа
В Роман вече няма полиция. През деня има само администрация. Вечер и в празнични дни сградата се заключва и няма никой. На-близката полиция е в Мезра, една кола за 50 населени места. Нали не ви трябват ушеви.....

пешев

23.09.2020, 16:33 часа
Викнете Гешев да блокира целия Роман ще се открият хиляди кражби при тоя циганор.

Полицая

23.09.2020, 15:16 часа
Със същото мачете и същите "роми" миналата година забиха мачете в предното стъкло на джипа на горския стражар Илиян в с. Струпец

Полицая

23.09.2020, 15:08 часа
А сега да видим какво ще предприеме Романската полиция
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha