Лош късмет на петък 13-и! Ченгета спряха дядка на мотор, уличиха го в цял куп престъпления след обиск

Лош късмет на петък 13-и! Ченгета спряха дядка на мотор, уличиха го в цял куп престъпления след обиск Вчерашният петък 13-и наистина донесе лош късмет на дядо от Врачанско, научи агенция BulNews. Той е бил спрян за проверка от ченгета с нередовен мотор, но бил уличен в цял куп престъпления. 
Случката е станала около 15.40 часа вчера в село Горна Кремена. Служители на реда от Мездра спрели за проверка мотопед „Балкан“, с поставена стара регистрационна табела. Возилото било управлявано от 60-годишен жител на селцето.
Справка в масивите на КАТ показала, че моторът не е регистриран. След проба с дрегер пък станало ясно, че дядката бил солидно почерпен с алкохол. Ченгетата претарашили багажа на мъжа, като в раницата му открили две кутии цигари без бандерол. 
Последвало претърсване в дома му. Там ченгетата се натъкнали на още 18 кутии контрабандни цигари. Това обаче не било края на несполуките. Униформените намерили и иззели незаконни пистолет, пушка и боеприпаси. 
След редицата прегрешения срещу дядото са образувани едно бързо и едно досъдебно производство, заявителски материал, съставени са му 3 акта по Закона за движение по пътищата и протокол по Закона за МВР. За прегрешенията му е уведомен дежурен прокурор. 
Ченгетата не арестували криминалния дядка само заради здравословното му състояние. 
Работа по документирането на престъпленията на мъжа продължава. 
 
14.05.2022, 10:18 часа
2459 2
Коментари

Чичо

14.05.2022, 20:59 часа
Здрянословно състояние "силно почерпен с алкохол+ Дядка на 60 години? Тоя още не е пенсионер.

Ломския

14.05.2022, 19:57 часа
ХОРА ЧЕТЕТЕ ЗАКОНА,БЕЗ ЗАПОВЕД С ПОДПИС И ПЕЧАТ ОТ ПРОКУРОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕТЪРСВА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ защото тя е неприкосновена.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha